Wageveld haardhout

Haal het meeste uit je werkruimte

Geplaatst op

We willen allemaal wel een grote werkruimte. Maar het is ons niet allemaal gegeven. Zeker wanneer je in de grote stad woont kan deze beperkt zijn. Daarom zijn er slimmigheden nodig om toch optimaal te kunnen werken in een comfortabele ruimte. In deze blog willen we je graag meer vertellen over wat de verschillende opties zijn. Lees snel verder en laat je inspireren. 

Multifunctionele meubels 

Het is een van de best bewaarde geheimen om meer uit een werkruimte te halen: multifunctionele meubels. Ze zijn zo handig omdat ze dienstdoen als meerdere werkplekken, ze vervullen meerdere functies. Zo kun je een bureau hebben dat in en uit te klappen is. Bijvoorbeeld weggewerkt in een kast. Op deze manier zul je in de avond geen last hebben van het bureau, terwijl je overdag er prima aan kan werken. Het is dus mogelijk om met een multifunctioneel meubelstuk de kamer overdag te gebruiken als werkkamer en in de avond juist als een logeer- of relaxkamer. Zo heb je dus minder kamers nodig voor verschillende doeleinden, want je doet het gewoon allemaal in één kamer. Diverse multifunctionele kantoormeubelen helpen je om het meeste te halen uit je werkruimte. Kijk eens op desko.nl voor de meest praktische designoplossingen. 

Het design van de kamer slim naar je hand zetten 

In principe kun je heel gemakkelijk het design van je kamer naar je hand zetten en zo ervoor zorgen dat deze ruimer oogt. Denk bijvoorbeeld aan spiegels en lichte kleuren in het palet dat je voor de kamer hanteert. Dit zorgt voor de optische illusie dat de kamer groter is dan deze lijkt. Dat resulteert al snel in een uitstekende omgeving om in te werken. Je wilt gewoon dat een werkkamer een open uitstraling heeft. Dat voelt een stuk lekkerder! Oh, een andere tip is om te spelen met het daglicht. Zorg dus dat er voldoende lichtopeningen in de gevel zitten. En de eerder genoemde spiegel speelt hier ook een belangrijke rol, want die weerkaatst het licht in de kamer en maakt dat deze lichter en ruimtelijker oogt. 

 

Wil je meer leuke tips voor je woondesign lezen? Dan raden we je zeker aan om de andere blogs op onze site te lezen!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site lees je tal van leuke blogs waar je zeker je voordeel mee kunt doen als het gaat over woondesign.

Contactgegevens

Via info @ wageveld-haardhout.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden